Nationale Wijnweek

De Nationale Wijnweek

Vooraankondiging Nationale Wijndocentendag

< terug

24 mei 2006

Den Haag, 24 mei 2006
Op donderdag 5 oktober a.s. organiseert het Productschap Wijn in het World Forum Convention Center (voorheen Nederlands Congres Centrum) in Den Haag voor de tweede keer de Nationale Wijndocentendag. Het thema van de dag is: “werken aan kennis”. Door middel van train de trainer wil het Productschap Wijn een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het wijnonderwijs in Nederland.
 
Alle wijndocenten in Nederland die werkzaam zijn in zowel het regulier onderwijs als bij particuliere en interne wijnopleidingen zullen voor de Nationale Wijndocentendag worden uitgenodigd. Door middel van deze dag wordt docenten de mogelijkheid geboden kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wijnproductie, marketing, wijn & gezondheid, wijn & spijs en “hoe leer ik studenten wijn proeven”. Naast kennisuitbreiding en -verdieping wil het Productschap Wijn deze dag ook inzetten om (wijn)onderwijzend Nederland met elkaar in contact brengen.
 
Het definitieve programma van de dag wordt in juni bekend gemaakt.
 
Mocht u als wijndocent belangstelling hebben om deel te nemen aan de Nationale Wijndocentendag, dan kunt u bijgaand formulier invullen en per e-mail aan ons retourneren: pw@wijninfo.nl.
 
Met vriendelijke groet,
 
PRODUCTSCHAP WIJN / WIJNINFORMATIECENTRUM

Antwoordformulier.doc (29 kB Word)