Nationale Wijnweek

De Nationale Wijnweek

Uitnodiging deelname aan de enquête over de aankoop van wijn

< terug

30 juni 2010

Beste deelnemer,

Op verzoek van de Nederlandse wijnbranche verricht het Productschap Wijn periodiek marktonderzoek. Het doel van het periodiek marktonderzoek is inzicht te verkrijgen in consumentengedrag en de ontwikkeling van de Nederlandse consumentenmarkt voor wijn.

Uitnodiging
Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan een online enquête over het kopen van wijn. Invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten, u kunt hieraan beginnen wanneer het u uitkomt. Kent u iemand die naar uw mening voor deelname in aanmerking komt, wijs hem of haar dan gerust op deze uitnodiging. Minimumleeftijd voor deelname aan de enquête is 16 jaar.

Prijzen
Onder de deelnemers worden mooie prijzen verloot, doe dus mee en misschien bent u een van de gelukkige winnaars!

50 x Tijdschriftabonnement naar keuze
U kunt kiezen uit meer dan 60 verschillende titels, met de waardecheque met unieke code bepaalt u zelf wanneer het abonnement ingaat.

28 x Glasservies Selection van Royal Leerdam
Elke servies bevat 12 wijnglazen geschikt voor rode, witte en rosé wijn. De glazen zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Wijnhandelaren.

25 x KookstudioJaarkaart®, kortingskaart voor kookliefhebbers
Bent u kookliefhebber of beginner in de keuken en wilt u beter leren koken? De KookstudioJaarkaart geeft bij kookstudio's gespreid door Nederland een jaar lang recht op een korting van 20% op de kosten van een kookworkshop. De korting is geldig voor twee personen.

20 x Kortingsbon voor een wijncursus bij Het Wijninstituut
Het Wijninstituut is een onafhankelijk opleidingsinstituut voor wijnliefhebbers en vakmensen. Onze 14 gediplomeerde docenten geven in 10 steden wijncursussen, zowel cursussen die opleiden voor erkende examens als zelfontwikkelde cursussen. De kortingsbonnen geven recht op 10% korting op de Basiscursus wijn (SWEN-I) en de cursus Wijnbrevet (SWEN-II).

Contact
Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ondergetekende, telefonisch bereikbaar op 070-3708347 en per e-mail op pw@wijn.nl. In het geval dat ik afwezig ben kan mijn collega Fleur Wallace u te woord staan.

Deelnemen
U kunt nu direct beginnen aan de online enquête, invullen duurt gemiddeld 15 minuten.

KLIK HIER VOOR DE VRAGENLIJST

Met vriendelijke groet,


Josée van Rooij