Nationale Wijnweek

De Nationale Wijnweek

Nationale Wijnweek 2006, mailing IV

< terug

25 juli 2006

NATIONALE WIJNWEEK
maandag 2 t/m zondag 8 oktober 2006

Uitgave WIC Magazine ‘Wijn is lifestyle’ (2e week september)
 
Het WIC Magazine ‘Wijn is lifestyle’ verschijnt in de 2e week van september.
Wijnprofessionals kunnen het magazine gratis (tot 50 stuks) bij het WIC aanvragen om deze in te zetten bij eigen georganiseerde activiteiten in de wijnweek. Vanaf 51 stuks bedraagt het magazine 55 eurocent per stuk exclusief BTW en de verzendkosten.
 
Bij bestellingen vanaf 10.000 stuks bedraagt de kostprijs 50 eurocent en vanaf 25.000 stuks 40 eurocent per stuk exclusief BTW. Vanaf bestellingen van 10.000 stuks heeft u de mogelijkheid om voor het bedrag van 300 euro uw eigen logo op de omslag van het magazine te laten indrukken.
 
U kunt het WIC magazine ‘Wijn is lifestyle’ nog vóór 7 augustus a.s. via het bijgevoegde machtigingsformulier bij ons bestellen.
 
Indien u uw magazines wilt komen ophalen, dan kan dat vanaf de 2e week september. Wel graag uw bezoek van te voren telefonisch bij ons aanmelden. T 070-3708326.
Afhaaladres: Wijninformatiecentrum, Stadhoudersplantsoen 12, 2517 JL Den Haag.
 
WIC Z-card Oogstgegevens (2e week september)
 
De jaarlijkse uitgave van het WIC-Oogstboekje is dit jaar omgevormd in een compacte en bruikbare WIC Z-Card Oogstgegevens. In de Z-Card zijn beoordelingen van oogstjaren en bewaaradviezen opgenomen van diverse wijngebieden/wijnlanden van de afgelopen 10 jaar. Ook zijn in de Z-Card de kwalificaties van oogstjaren (1945-1995) opgenomen van grote wijnen zoals Bordeaux, Bourgogne, Champagne en Port. Bovendien is de Z-Card voorzien van leuke wetenswaardigheden over wijn.
 
De prijs van de WIC Z-Card Oogstgegevens bedraagt 60 eurocent per stuk. Bij een afname vanaf 101 stuks bedraagt de kostprijs 50 eurocent en bij een afname vanaf 1001 stuks 45 eurocent per stuk. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten. Vanaf bestellingen van 200 stuks heeft u eveneens de mogelijkheid om uw logo op de achterkant van de Z-Card te plaatsen. (Prijs op aanvraag, vóór 15 augustus a.s.)
 
U kunt de WIC Z-Card Oogstgegevens via de bijgevoegde machtiging bij ons bestellen. Indien u geen gebruik kunt maken van een machtiging verzoeken wij u contact met ons op te nemen, T 070-3708326.
 
Open Dag Nederlandse Wijngaarden (zondag 1 oktober)
 
Op zondag 1 oktober a.s. van 13.00 tot 17.00 zullen maar liefst 44 Nederlandse Wijngaardeniers hun poorten openen voor de geïnteresseerde wijnliefhebber. Een aantal wijngaardeniers is ook al op zaterdag 30 september geopend.
De open dag is dé gelegenheid om alles te weten te komen over Nederlandse wijnbouw en hoe wijn wordt gemaakt. Klik hier voor de deelnemende wijngaardeniers.
 
 
Symposium Wijn & Marketing (maandag 2 oktober)
 
“Is er toekomst voor de wijnimporteur? Wat is de X-factor in consumentengedrag bij wijnaankoop? De strijd tussen terroirwijn en marketingwijn: wie gaat winnen?”.
 
Het Productschap Wijn organiseert op maandag 2 oktober a.s. voor wijnprofessionals en vakpers het Symposium Wijn & Marketing rond het thema: Marketing in de wijnbranche, verloedering of vooruitgang? Het symposium is het openingsevenement van de Nationale Wijnweek 2006 en zal plaatshebben in het auditorium van Rabobank International te Utrecht.
 
Klik hier voor het programma en om u als wijnimporteur/vakpers aan te melden voor het symposium.
 
Nationale Wijndocentendag (donderdag 5 oktober)
 
Op donderdag 5 oktober a.s. organiseert het Productschap Wijn in het World Forum Convention Center in Den Haag voor de 2e keer de Nationale Wijndocentendag.
 
Klik hier voor het programma en om u als wijndocent aan te melden voor de Nationale Wijndocentendag.
 
18e Proefschrift Wijnconcours (zondag 8 oktober)
 
Feestelijke afsluiting van de Nationale Wijnweek: de grote finaleproeverij van het 18e Proefschrift Wijnconcours, met ruim 100 finale wijnen. Het Proefschrift Wijnconcours is dé graadmeter van het aanbod aan kwaliteitswijnen in Nederland en België.
Educatief en interactief programma met o.a.: bekendmaking van de Wijnen van het Jaar, Publieksprijs en Persprijs, Prix du Sommelier, gekozen door de leden van het Nederlands Gilde van Sommeliers en diverse masterclasses wijn & spijs.

Voor meer info: The Wine & Food Association, www.thewinesite.nl en www.nationalewijnweek.nl
 
EINDE BERICHT STICHTING NATIONALE WIJNWEEK

Bovenstaande informatie, eventueel aangevuld met actuele informatie rondom de Nationale Wijnweek kunt u ook nalezen op www.nationalewijnweek.nl en www.wijninfo.nl
 
 
 

BESTELFORMULIER WIC MAGAZINE Machtiging nieuw.doc (48 kB Word)
Machtigingsformulier WIC Z invul.doc (30 kB Word)