Nationale Wijnweek

De Nationale Wijnweek

Deelname Open Dag Nederlandse Wijngaarden 2010

< terug

7 april 2010

Beste Wijngaardenier,

Van 27 september tot en met 3 oktober 2010 is het weer Nationale Wijnweek.

In het kader hiervan zouden wij weer graag samen met u een Open Dag Nederlandse Wijngaarden organiseren en wel op: zaterdag 25 september en/of zondag 26 september a.s. Wij stellen het bijzonder op prijs als u aan de open dag mee wilt doen. Uiteraard doen wij er alles aan deze dag uw wijngaard ruim onder de aandacht van pers en consumenten te brengen.

Planning communicatie Open Dag Wijngaardeniers:

Na uw aanmelding wordt uw deelname aan de open dag via de websites van het Productschap Wijn/Wijninformatiecentrum: www.wijn.nl/ en de Stichting Nationale Wijnweek: www.nationalewijnweek.nl/ bekend gemaakt.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons begin september 2 posters op A2-formaat, speciaal ontwikkeld voor de open dag. Op deze posters zullen tevens de gegevens van uw wijngaard vermeld staan. Eveneens ontvangt u van ons digitaal een pdf-bestand van uw wijngaardposter. Hiermee kunt u zelf nog extra eigen posters/flyers laten printen.

Medio juni zal door ons een mailing speciaal gewijd aan de open dag worden gezonden aan wijnimporteurs, slijters, supermarkten, vinologen, wijnclubs, horeca, landelijke pers, wijnpers, radio en tv (totaal ± 3500 adressen).

Eén week voor de wijnweek zal een speciale mailing over de open dag worden gezonden aan de huis-aan-huis bladen in de regio van uw wijngaard.

Verder wordt via een brief de locale pers, radio, tv en de VVV in uw regio op de hoogte gebracht van uw deelname aan de open dag. De VVV ontvangen tevens 1 posters op A2-formaat waarop de gegevens van de deelnemende wijngaard(en) in hun regio zijn opgenomen.

Tot slot zullen wij de burgemeesters van alle deelnemende gemeenten een persoonlijke uitnodiging sturen om een kijkje te komen nemen in uw wijngaard.
Wij hopen dat door onze gezamenlijke inzet het wederom een succesvolle open dag zal worden.

Via het bijgevoegde formulier kunt u zich vóór 31 mei a.s. voor de open dag aanmelden. Als u nog vragen heeft aarzel dan niet ons te bellen: 070-3708347.

Schrijf nu in! Na 1 juni a.s. kunnen de aanmeldingen niet meer worden meegenomen voor de ontwikkeling van de posters.

Wij rekenen op u!

Met vriendelijke groet,

STICHTING NATIONALE WIJNWEEK

Aanmelden Open Dag wijngaardeniers 2010.doc (46 kB)